Na de uitvaart

Hoewel het na de drukke periode rondom de uitvaart doorgaans wat stiller wordt moet er vaak best nog wel wat worden opgepakt. Misschien wilt u mensen bedanken, moet u spullen opruimen of komt u voor de keuze te staan wat te doen met het graf of de as. Ook moet er veel geregeld worden met betrekking tot de nalatenschap, zoals bankzaken, verzekeringen en abonnementen.  Dat is nogal wat als u tegelijkertijd probeert het verlies te verweven in uw leven. Daarom help ik u graag op weg.

Als ik u begeleid ontvangt u van mij een handig naslagwerk met alle benodigde informatie rondom de afwikkeling van een nalatenschap. U krijgt hierdoor een helder overzicht en praktische richtlijnen waardoor u stap voor stap alle zaken snel en eenvoudig kunt afhandelen.

Ook op andere vlakken kan ik u na de uitvaart nog ondersteunen of mijn netwerk ontsluiten. U kunt mij overigens ook altijd benaderen als ik de uitvaart niet zelf heb begeleid.