Kosten

Elke uitvaart is maatwerk. De kosten van een uitvaart hangen sterk af van uw wensen en de keuzes die u maakt. Als ik met u een begrafenis of crematie bespreek, komen ook de kosten aan bod. Daar ben ik transparant over. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Voor mijn begeleiding werk ik met een vast tarief. Hiervoor ben ik in de gehele periode van overlijden tot en met de uitvaart beschikbaar. Ik ben onafhankelijk in mijn advies met betrekking tot inkoop bij andere partijen. Zo komen we tot een afscheid dat past bij uw wensen en budget.

Klein budget

Ook bij een klein budget kan ik helpen om samen een persoonlijk afscheid te organiseren. Veel geld maakt een afscheid niet per se mooier, creativiteit en liefde wel. Graag help ik u bij het zoeken naar creatieve oplossingen om de kosten laag te houden. Wist u dat u heel veel zelf kan en mag doen? Zo is een rouwauto bijvoorbeeld niet verplicht en mag u de overledene ook met eigen auto of busje vervoeren.

Verzekering

Bent u elders verzekerd? Ook dan kan ik u helpen. U bent namelijk niet verplicht om de uitvaart te laten verzorgen door een uitvaartonderneming die de verzekeraar toewijst.
Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden.

Lees meer op inspiratiepagina: Vrije keus bij uitvaartverzekering >